Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Figyelem! Megszűnő sablonok!

2010.04.28

Az eOldal rendszere megújul. Többek között egy csomó új sablon is érkezik, azonban kettő megszűnik. Ez az "A" és a "H" sablon felhasználót érinti. Ők helyette a "B" és az "F" sablonokat kapják meg. A Plusz és az Üzleti csomagban lévő felhasználók amennyiben módosították a beállításaikat, lehetőséget kapnak arra, hogy a régi beállításaikat megkapják, így vissza tudják állítani a lapot arra a kinézetre, amit korábban használtak.

Az Alap csomagban lévő felhasználóknak, illetve azoknak, akik nem módosították Plusz vagy Üzleti csomagban sablonjaikat, nincsen teendőjük. Akik azonban Plusz vagy Üzleti csomagban a CSS sablont vagy az XHTML beállításokat módosították az "A" vagy "H" sablont módosítva, az alábbi módon tudják visszailleszteni a sablonbeállításaikat.

A régi CSS kód és XHTML modul beállítások visszaillesztése az új rendszerbe

Az alábbi helyen találod meg a beállítások elérését: 

Kép

Az XHTML modulok külön fülekre kerültek, a füleken elérhetőek a különböző elemek. Értelemszerűen ha nem használod a sablonodban valamelyik modult, annak kódját nem is kell módosítanod, csak azt, amit korábban Te is használtál és láthatóvá tettél.

Kép

Ahogy az előző rendszerben, itt is először el kell mentened egy új sablonnevet. Az új sablonok így jelennek meg rendszerünkben. A rendszer a CSS és az XHTML módosításának mentéseit együtt kezeli, így nem kell külön választanod a korábbi mentések közül. Itt állíthatod be, hogy melyik módosítást használod a saját sablonterveidből.

Kép

 

De térjünk vissza az XHTML módosításához! A modulelemek kódjait megnyitva írd felül a korábbi sablon adott modulelemének kódjával. Ehhez a legegyszerűbb a copy/paste (CTRL+C majd CTRL+V) átmásolás. A végén ne felejtsd el elmenteni a módosítást!

Kép

A CSS módosítása is egyszerű, a kódot ide illesztheted be. A változások mentése vagy új változat mentése is lehetséges.

Kép

A fent leírt módon visszamásolhatod a régi beállításaidat új rendszerünkbe is.

Emlékeztető, hogy hogyan nézett ki ez a beállítás a régi rendszerben

A régi beállítások így néztek ki. Ezen CSS és XHTML kódokat kapják vissza azon felhasználók, akik az előbbi csoportba tartoznak.

A régi rendszerben itt voltak a CSS és XHTML beállító ablakok elérései:

Kép

Az XHTML beállítások modulonkénti módosítása itt volt lehetséges:

Kép

Az egyik XHTML modul módosítóablaka így nézett ki:

Kép

A CSS módosítása itt volt lehetséges:

Kép

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Július / 2018 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2018.07.03 | Fel ↑