Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Keresőoptimalizálási trükkök 1.

2009.11.18

Kép Szeretnéd, hogy eOldalad még jobb helyen legyen a keresőkben? Nézzünk egy tuti tippet, mely eddig mindenkinek bevált!

Weboldaladnak nem csak az tesz jót látogatottság szempontjából, hogy más oldalak linkelik. Ha olyan tartalmat kínálsz az olvasóidnak, melyre azok szívesen rákattintanak, a keresőmotorok ezt is észreveszik. Azaz az oldalad értéke megnő, mert jó tartalmat ajánlottál másoknak.

Vigyázz, a túl sok kifelé mutató link sem túl jó! A linkajánlás ugyanúgy működik, mint a szóbeli ajánlás. Ha ismerőseidet túl sok ajánlással fárasztod, elfordulnak tőled. Egy 500 karakteres szövegben bőven elegendő 2-4 link ajánlása. Ha az ajánlások nem érdeklik ismerőseidet, szintén elhagynak. Ne verd át őket! Ha az oldalad például Pinkről az énekesnőről szól, és belinkeled a nevére a rózsaszín dolgokról szóló pink.lap.hu oldalt, akkor átverted az olvasóidat. Az ilyen akciókat a látogatók és a keresőmotorok sem értékelik túlzottan.

Ne feledd, az olvasóid hisznek neked, megbíznak benned és gondolataidban. Ha ajánlásaid értékesek, akkor eOldalad értéke is megnő, és lapod előrébb kerülhet a keresőkben, legyen szó akár a Google, a Yahoo, a Bing keresőkről! Attól pedig nem kell félned, hogy olvasóid nem néznek többé vissza az oldaladra. Emlékezz, akinek jó ajánlást adtál korábban, megkeres legközelebb is!

Folytatjuk...

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Június / 2018 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2018.06.30 | Fel ↑