Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Saját domain nevet szeretnél?

2012.05.08

domain_name.jpgNagyon sokan éltek azzal a lehetőséggel, hogy saját domaint regisztráltassanak az eOldal rendszerén weblapjuknak. Szolgáltatásunk nagyon népszerű lett a felhasználóink körében.

Mi az a saját domain?

A saját domain név annyi jelent, az akarmi.eoldal.hu lapnév helyett a böngészőbe már csak például az akarmi.hu vagy valami.com nevet kell beütni, de a régi linkeken is elérhető a felhasználó oldala. Az eOldal névtől teljesen elérő domain név is használható, és a domain végződés nem csak .hu vagy .eu, hanem .com, .net, .org, .info vagy .biz is lehet.

Hogyan lehet saját domain neved?

A saját domain regisztrációja és megrendelése egyszerű, hiszen a rendelés elején ellenőriztethetjük, foglalt-e már az adott domain név. Ezt követően általában egy-két héten belül igénybe is vehető az új név, bár többször volt már példa az 1-2 napon belüli élesítésre.

A regisztrációhoz szükséges menüt itt találod a vezérlőben:

A domain regisztrációs menü a vezérlőben
A nagyításhoz kattints a képre!

Példák

Lássunk pár eOldalas példát, olyan lapot a teljesség igénye nélkül, ahol a felhasználók már saját domain nevet használnak rendszerünkben:

Mennyibe kerül egy saját domain?

Szolgáltatások

Árak

.hu domain név regisztráció* 5 080 Ft/2 év
.eu domain név regisztráció* 5 588 Ft/1 év
.com domain név regisztráció* 7 620 Ft/2 év
.net .org .info .biz domain név regisztráció* 7 620 Ft/2 év
Az árak a 27% ÁFA-t már tartalmazzák.

 * Az ár magába foglalja a domain név regisztrációt és a domain átirányítást is. Domain átirányítás, vagy más néven domainregisztráció kérése az eOldal rendszerén keresztül megrendelt domain nevekre lehetséges az Alap, Plusz és Üzleti csomag felhasználók részére is. A megrendelés menüpont a szerkesztői felületen keresztül érhető el. (2012.05.08 napi árak, melyek a cikk olvasása kori pillanatban már eltérhetnek a jelen állapottól.)

További részletek a domain regisztrációval kapcsolatban:

 

Értesülj a legfrissebb híreinkről e-mailben!

A Hírlevél feliratkozáshoz add meg az e-mailcímed, és a törvényi előírások miatt a neved is. Segítséged köszönjük!

Naptár
<< régebbi Június / 2018 újabb >>

 

 

| RSS | Webszelet (WebSlice) | Nyomtatás | Frissítve: 2018.06.29 | Fel ↑